Garažna vrata RollMatic

Univerzalno primenljivo

Rolo vrata i rolo plafonska garažna vrata se otvaraju vertikalno i ne zahtevaju nimalo prostora u garaži. Zahvaljujući ovakvoj konstrukciji nude maksimalan prostor unutar i ispred garaže. Oblik otvora garaže ne igra nikakvu ulogu kod ugradnje, bilo da je pravougaoni, iskošeni, sa segmentnim ili polukružnim svodom.

Kako bi se Vaša vrata optimalno uklopila u arhitekturu Vaše kuće, nudimo Vam rolo vrata RollMatic i plafonska garažna vrata RollMatic OD u različitim izgledima.

Za prirodan izgled vrata izaberite jedan od dva dizajna drveta sa Decograin ili Decopaint površinom. Za posebno elegantan izgled vrata se preporučuje nova nijansa Noir 2100 Sablé u antracit metalik boji. Ili se odlučite za jednu od 11 nijansi boje po istoj ceni.

Podrazumeva se da ćete kod nas naći i bočna vrata sa istim izgledom.

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata

RollMatic rolo vrata u sebi kriju mnoge inovativne detalje, koji imaju samo jedan cilj: da Vam pruže komfor i bezbednost. Od posebno jednostavne montaže, pa do sofisticiranih bezbednosnih patenata, ovaj koncept se kao osnovni motiv provlači kroz sve aspekte proizvoda.

Kompaktna garažna rolo vrata RollMatic su najbolji izbor ako plafon u garaži treba da ostane slobodan i ako ne postoji bočni prostor za odlaganje krila vrata.

Pregled prednosti:

  • Inovativna površinska zaštita: Za zaštitu od ogrebotina koje se mogu pojaviti usled prljavštine kada se vrata otvore, preporučuje se upotreba jedinice za namotavanje DuraBelt. Ona značajno smanjuje rizik od ogrebotina i nije dostupna samo za sva nova garažna vrata RollMatic i RollMatic T, već se može naknadno ugraditi i na starija garažna vrata RollMatic. DuraBelt se ne vidi spolja. Saznajte više u našem videu.
  • Pouzdano izjednačavanje težine: Patentirana tehnologija zateznih opruga sa sistemom opruga u opruzi, dostupna samo kod Hörmann-a, i prozirni zaštitni poklopac sprečavaju izbacivanje slomljene opruge i povredu ljudi.
  • Standardni motor: Zahvaljujući standardnom motoru sa mekim startom i mekim zaustavljanjem, garažna vrata RollMatic su posebno tiha i nežna prema vratima. Takođe se može upravljati sa pametnim telefonom preko Bluetooth-a i integrisati u sistem pametne kuće.
  • Harmoničan sveukupni izgled: zastor vrata, vođica, gornja maska i zavojna obloga osovine dostupni su u istoj boji na zahtev.
  • Široka paleta boja: RollMatic je dostupan u 16 standardnih boja, kao i u Golden Oak ili Rosewood kao površina Decograin ili Decopaint.

Rolo plafonska garažna vrata

Rolo plafonska garažna vrata RollMatic OD, koja zahtevaju malo prostora su idealna za renoviranje. Tanka konstrukcija rolo plafonskih garažnih vrata takođe omogućava i ugradnju u garaži sa veoma uskim raspoloživim prostorom. Zahvaljujući kompaktnoj konstrukciji, vratima je potrebna samo greda debljine 60 mm.

Standardni motor ProMatic se po izboru može montirati na levoj ili desnoj horizontalnoj vođici, tako da nije neophodna dodatna visina grede.

Sa opciono dostupnim motorom SupraMatic Vaša rolo plafonska garažna vrata se otvaraju brže, tako da možete da vozite direktno sa ulice u Vašu garažu. Više nećete hteti da se odreknete komfornih funkcija, kao što je dodatna visina otvaranja, npr. za provetravanje garaže i osvetljenja na motoru koje možete posebno uključivati preko daljinskog upravljača.

Odaberite odgovarajući tip vrata

Sa velikim izborom motiva, materijala, površina i boja garažnih vrata, mogućnosti su veoma široke a izbor je samo na vama. Prelistajte katalog i bolje se upoznajte sa ponudom i opcijama, ili kliknite OVDE kako biste posetili zvanični Hormann web sajt za više informacija. 

Galerija fotografija

Zašto Hörmann garažna vrata?

Sistem za izbalansiranost koji je integrisan u vođicama pruža podršku motoru prilikom otvaranja, odn. zatvaranja vrata i čuva pogonsku mehaniku. Višestruki paket opruga i dvostruka čelična užad u svakoj poziciji osiguravaju krilo vrata od pada. U slučaju otvaranja u nuždi vrata se lako otvaraju rukom. Kod rolo vrata za to nije potrebna ručna kurbla.

RollMatic vrata su zahvaljujući standardnim motorima sa mekim zaletom i mekim zaustavljanjem veoma tiha i štite vrata. Zahvaljujući pouzdanoj automatici isključivanja vrata se zaustavljaju kod neočekivanih prepreka. Za još veću zaštitu i bezbednost preporučujemo ugradnju fotoćelije koja funkcioniše bez dodira.

Rolo vrata RollMatic su najbolji izbor, ako područje plafona Vaše garaže treba da ostane slobodno ili je Vaša garaža previše mala za rolo plafonska garažna vrata ili segmentna vrata. Zastor

rolo vrata se kompaktno namotava u gredi otvora za vrata, tako da područje plafona možete da koristite za lampe ili kao dodatni skladišni prostor. Za situacije ugradnje sa malim bočnim prostorima, RollMatic možete takođe dobiti i spoljna rolo vrata za montažu ispred otvora garaže.

Kod garaža saveoma malom gredom, veoma su pogodna rolo plafonska garažna vrata RollMatic OD. Zastor vrata se preko uskih vođica vodi na plafon. Zahvaljujući bočnoj montaži motora koja zahteva malo prostora, RollMatic-u OD je potrebnaneophodna visina grede od samo 60 mm.

Bidirekcioni bežični sistem BiSecur predstavlja tehniku orijentisanu ka budućnosti koja omogućava komforno i sigurno rukovanje motorima za garaže i kapije, motorima za vrata, svetlom i drugim uređajima.

Ovaj ekstremno siguran BiSecur postupak kodiranja, koji je razvila kompanija Hörmann, sa stabilnim i neometanim dometom, nudi vam bezbednost, jer niko sa strane ne može da kopira radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na Univerzitetu Rur, u Bohumu.

Svi BiSecur motori, prijemnici i upravljački elementi su 100%-no kompatibilni. Time možete jednim pritiskom tastera na daljinskom upravljaču ili bežičnom tasteru pored Vaših garažnih vrata ili kapije, upravljati i bravama kućnih vrata, motorima za vrata ili drugim uređajima sa prijemnicima BiSecur. Standardni HCP interfejs u svakom Hörmann motoru pruža Vam još više mogućnosti. Na taj način možete sasvim jednostavno da umrežite sve motore garažnih vrata i kapija kompanije Hörmann sa eksternim Smart Home sistemima.

Više nikada ne morate proveravati da li su garažna vrata zatvorena kada duva vetar ili kada je loše vreme. Na pritisak tastera boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili unutrašnjem tasteru FIT 5 BS pokazuje vam položaj kapije.  Po želji, sledeći pritisak tastera * zaključava vrata. Upravljanje vašom kapijom ne može biti udobnije i sigurnije.
* za rukovanje kada je kapija izvan vidnog polja, neophodna je dodatna fotoćelija

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača, pored dizajna u crnoj ili beloj boji, utisak ostavlja i elegantan oblik, zahvaljujući kome upravljač posebno prijatno leži u ruci.
Hörmann-ovi BiSecur daljinski upravljači sa opcionom visoko sjajnom površinom sa izgledom klavirskog laka su odlikovani poznatom reddot design award nagradom za ekskluzivni dizajn.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicom upravljača (opciono).

Usled zaprljanosti na zastoru garažnih vrata prilikom namotavanja mogu nastati blage ogrebotine. Naša DuraBelt jedinica za namotavanje pruža dodatnu zaštitu. Prilikom namotavanja se između pojedinačnih slojeva zastora garažnih vrata polaže nekoliko traka. Time se znatno smanjuju ogrebotine. DuraBelt traka se ne vidi tokom kretanja garažnih vrata. Opcioni DuraBelt je dostupan za sva unutrašnja i spoljnja rolo vrata i može se montirati i naknadno.

Posetite nas

Kancelarija

Posetite nas. Uvek je najbolje uživo videti uzorke i konsultovati se sa ljudima kojima je to specijalnost.

Stanoja Glavaša 94, Novi Sad, Srbija

+381/21-503-144
+381/21-505-736
+381/63-113-3606

office@novoplast.rs
novoplast@neobee.net

Zahtev za ponudu

Kontakt forma