O nama

O našoj kompaniji

Firma NOVOPLAST je osnovana 1991. godine u Novom Sadu. Delatnost firme su proizvodnja, prodaja i ugradnja svih vrsta PVC i Ali roletni, venecijanera, komarnika (fiksnih i rolo), trakastih zavesa, rolo garažnih vrata i ugradnja PVC stolarije.

Pored toga uslužno proizvodimo niz građevinskih profila od PVC-a i nameravamo da ubuduće proširimo kapacitete na tom polju. Proizvodni pogon se nalazi u Beočinu na oko 4000 m2, gde se nalaze četiri linije za ekstruziju PVC profila na kojima proizvodimo profile za roletarstvo i druge uslužne profile, brizgaljka na kojoj se brizgaju ABS elementi linija za granulaciju PVC-a.

Od 2022. godine Novoplast je vlasništvu firme “Rolometal Studio” iz Bečeja. Kao srodna firma iz iste branše sa sličnim asortimanom i željom za ekspanzijom, Rolometal dolazi u Novi Sad sa ciljem da poveća svoje delovanje na tržištu i nastavi tradiciju kvalitetnog poslovanja.

“Udruživanjem snaga sa našim iskusnim prijateljima iz Novoplasta, verujemo da smo u dobroj poziciji da našim klijentima pružimo vrhunsku ponudu, brzu uslugu i  kompetitivne cene.”

Robert Kovač

DIREKTOR

Kontaktirajte me:

+381 63 599 341

Naš pedigre

Šest razloga zašto ljudi biraju nas

Kvalitetni materijali

Radimo samo sa proverenim materijalima

Iskustvo

Sa preko 30 godina iskustva, kvalifikovani smo za svaki izazov

Sposobni radnici

Svi naši radnici imaju dugogodišnje iskustvo

Kratki rokovi

Kada prihvatimo posao, budite sigurni da će isti biti završen u kratkom roku

Brz odgovor

Trudimo se da budemo dostupni za vas u svakom trenutku

Garancija

U zavisnosti od proizvoda, važi određena garancija

Naši partneri