Kipujuća vrata Berry

Kvalitet i prefinjenost

Kipujuća Hormann garažna vrata. Sve ide u prilog originalu: kvalitet i bezbednost, izgled i komfor,  kao i sofisticirana tehnika. U svakim od Hörmann Berry vrata krije se iskustvo od preko 50 godina znanja i umeća u proizvodnji garažnih vrata. Zahvaljujući raznovrsnosti motiva, sigurno ćete i za svoju kuću naći vrata po želji.

Čelične motive možete standardno dobiti u saobraćajno beloj boji po izuzetno povoljnim cenama, u 7 boja po želji po pristupačnim cenama, kao i u oko 200 boja iz RAL palete (osim boja sa bisernim i fluorescentnim efektima i metalik boja). Vrata od masivnog drveta možete dobiti od nordijske jele i kukute.

Skoro za svaki motiv vrata u Hörmann-u možete dobiti i odgovarajuća bočna vrata. Na taj način garažna i bočna vrata formiraju harmoničnu jedinstvenu celinu.

Berry kipujuća vrata su testirana i sertifikovana u skladu sa visokim zahtevima za bezbednost evropskog standarda 13241-1. Pomoću sigurnosne kontrolne liste možete proveriti da li Vaša stara garažna vrata ispunjavaju aktuelne EU sigurnosne standarde.

Odaberite odgovarajući tip vrata

Sa velikim izborom motiva, materijala, površina i boja garažnih vrata, mogućnosti su veoma široke a izbor je samo na vama. Prelistajte katalog i bolje se upoznajte sa ponudom i opcijama, ili kliknite OVDE kako biste posetili zvanični Hormann web sajt za više informacija. 

Galerija fotografija

Zašto Hörmann garažna vrata?

Primer za opremu visoke bezbednosti kod Berry nagibnih vrata su fleksibilni zaštitni poklopci preko poluga i fleksibilne plastične lajsne između krila vrata i rama. Oni sprečavaju opasnost od slučajnog gnječenja ili zaglavljivanja.

Ovaj visoki standard sigurnosti imaju samo Hörmann kipujuća vrata.

Ukoliko se nakon mnogo godina neka opruga na poluzi polomi, onda ostale opruge obezbeđuju vrata. Na taj način su vrata pouzdano zaštićena od pada. Pri tome je razmak spirala opruge toliko minimalan, da su praktično i dečji prsti zaštićeni od priklještenja.

Nakon potpunog otvaranja vrata se usporavaju na graničniku i sigurno zaustavljaju u udubljenju na vođici.

Specijalno oblikovana poluga pritiska vrata prilikom zatvaranja uz ram i vrata se sama povlače. Na taj način nema zazora između vrata i rama.

Jedinstveno zaključavanje rotacionom bravom kod Hörmann kipujućih vrata fiksira uglove krila vrata čvrsto na ram i na taj način zatvara bezbednije od brave sa šipovima. Polužno dizanje vrata je na taj način praktično nemoguće. Sa opcionalnim setom za jednostavnu samostalnu montažu možete i dodatno zaključavati vrata prema gore.

Bidirekcioni bežični sistem BiSecur predstavlja tehniku orijentisanu ka budućnosti koja omogućava komforno i sigurno rukovanje motorima za garaže i kapije, motorima za vrata, svetlom i drugim uređajima.

Ovaj ekstremno siguran BiSecur postupak kodiranja, koji je razvila kompanija Hörmann, sa stabilnim i neometanim dometom, nudi vam bezbednost, jer niko sa strane ne može da kopira radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na Univerzitetu Rur, u Bohumu.

Svi BiSecur motori, prijemnici i upravljački elementi su 100%-no kompatibilni. Time možete jednim pritiskom tastera na daljinskom upravljaču ili bežičnom tasteru pored Vaših garažnih vrata ili kapije, upravljati i bravama kućnih vrata, motorima za vrata ili drugim uređajima sa prijemnicima BiSecur. Standardni HCP interfejs u svakom Hörmann motoru pruža Vam još više mogućnosti. Na taj način možete sasvim jednostavno da umrežite sve motore garažnih vrata i kapija kompanije Hörmann sa eksternim Smart Home sistemima.

Više nikada ne morate proveravati da li su garažna vrata zatvorena kada duva vetar ili kada je loše vreme. Na pritisak tastera boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili unutrašnjem tasteru FIT 5 BS pokazuje vam položaj kapije.  Po želji, sledeći pritisak tastera * zaključava vrata. Upravljanje vašom kapijom ne može biti udobnije i sigurnije.
* za rukovanje kada je kapija izvan vidnog polja, neophodna je dodatna fotoćelija

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača, pored dizajna u crnoj ili beloj boji, utisak ostavlja i elegantan oblik, zahvaljujući kome upravljač posebno prijatno leži u ruci.
Hörmann-ovi BiSecur daljinski upravljači sa opcionom visoko sjajnom površinom sa izgledom klavirskog laka su odlikovani poznatom reddot design award nagradom za ekskluzivni dizajn.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicom upravljača (opciono).

Posetite nas

Kancelarija

Posetite nas. Uvek je najbolje uživo videti uzorke i konsultovati se sa ljudima kojima je to specijalnost.

Stanoja Glavaša 94, Novi Sad, Srbija

+381/21-503-144
+381/21-505-736
+381/63-113-3606

office@novoplast.rs
novoplast@neobee.net

Zahtev za ponudu

Kontakt forma