Motori za unutrašnja vrata

Za udobno stanovanje bez prepreka

Pomoću Hörmann motora vrata PortaMatic jednostavno otvarate i zatvarate svoja drvena i čelična unutrašnja vrata automatski preko daljinskog upravljača ili tastera. Bilo da ste osoba sa telesnim invliditetom ili prosto želite više udobnosti, ova tehnika će Vam olakšati svakodnevicu. Motor za vrata PortaMatic potvrđuje svoju vrednost ne samo brojnim funkcijama i mogućnostima podešavanja, već i minimalnom potrošnjom struje. Osim toga, PortaMatic je do 25% povoljniji od uporedivih motora za vrata.

Od strane Nemačkog udruženja za gerontološku tehniku (GGT) PortaMatic je do sada testiran kao jedini motor za vrata i ocenjen kao dobar. On time ispunjava očekivanja generacija koje su starije od 50 godina u pogledu komfora, kvaliteta i estetike.

Stanovanje prilagođeno starijim osobama

Želite da i dalje budete mobilni uprkos telesnim ograničenjima? PortaMatic motor za unutrašnja vrata će vam vratiti deo kvalitetnog načina života tako što će Vam pružiti podršku u kretanju prostorijama bez tuđe pomoći.

Živeti komforno

Pune poslužavnike, teške gajbe sa pićem i namirnice koje ste kupili moći ćete bez napora da nosite kroz svoje prostorije. Takođe i kada Vam automatski motor za vrata PortaMatic nije neophodan iz zdravstvenih razloga, ovu udobnost garantovano više nećete hteti da propustite.

 

Rad bez prepreka

Rad bez prepreka već danas je veoma važan, a u budućnosti će još više dobiti na značaju. Zahvaljujući visokoj sigurnosti u režimu niske energije PortaMatic je idealni motor za vrata npr. za kancelarije, bolnice, laboratorije i lekarske ordinacije.*

* Za određene grupe korisnika, npr. za starije osobe ili za osobe sa posebnim potrebama, kao i za malu decu, korišćenje motora mora da se testira.

Higijensko rukovanje vratima

Na sobnim vratima u lekarskim ordinacijama ili sanitarnim prostorijama u poslovnim objektima rizik od infekcije među zaposlenima i pacijentima je veoma veliki.
PortaMatic motor za vrata u kombinaciji sa prekidačem bez dodira pouzdano štiti od bacila i bakterija i time Vam pruža osećaj sigurnosti.

Odaberite odgovarajući tip motora

Sa velikim izborom motora za razne vrste vrata, kapija i garažnih vrata opcije su široke. Prelistajte katalog i bolje se upoznajte sa ponudom i opcijama, ili kliknite OVDE kako biste posetili zvanični Hormann web sajt za više informacija. 

Zašto Hörmann garažna vrata?

Bezbednost i komfort su kod Hörmann-a međusobno neodvojivi. Zbog toga naš PortaMatic motor otvara i zatvara Vaša vrata sa mekim zaletom i mekim zaustavljanjem, a samim tim i veoma tiho. Pomeranje vrata se vrši veoma malom silom i na taj način Vam pruža visok nivo bezbednosti. Čak i lagani dodir vrata odmah zaustavlja kretanje.

Nastavljamo da razmišljamo za Vas o stvarima o kojima su drugi već davno prestali da razmišljaju. Sa našim inovativnim bežičnim sistemom BiSecur, preko daljinskog upravljača ili bežičnog unutrašnjeg tastera možete bezbedno rukovati Vašim motorom, a pored toga možete i proveriti da li su Vaša vrata otvorena ili zatvorena*. Na taj način ne morate hodati kroz celu kuću kako biste kontrolisali svoja unutrašnja vrata.

Kako uvek imamo u vidu Vaš komfor, svojim daljinskim upravljačem ili bežičnim unutrašnjim tasterom ne samo da možete da otvarate i zatvarate vrata, već možete takođe i da rukujete integrisanim LED osvetljenjem.

*sa daljinskim upravljačem HS 5 BS ili bežičnim unutrašnjim tasterom FIT 5 BS

PortaMatic će Vaš život garantovano učiniti lakšim. Čak je i montaža veoma jednostavna. Motor se pričvršćuje iznad vrata ili na ram. Klizna šina se jednostavno lepi na krilo vrata i po potrebi se može ponovo ukloniti bez ostavljanja ikakvih tragova. To ima svoje prednosti naročito kod iznajmljenih stanova ili kod glatkih staklenih vrata.

PortaMatic se veoma jednostavno priključuje na utičnicu. Kako bi se i to obavilo bez poteškoća, naši motori imaju kablove dužine 3 m. Takođe se podrazumeva da Vaš Hörmann-ov partner ovaj motor za Vas može stručno da montira.

Mislimo da više komfora i bezbednosti čini razliku. Zbog toga smo PortaMatic motor za vrata za Vas opremili korisnim dodatnim funkcijama. Tako Vam zvučni signal i integrisano LED osvetljenje već pokazuju otvaranje i zatvaranje vrata pre nego što se vrata pokrenu.

Pored toga osvetljenje obezbeđuje, pre svega u mraku i kod loše osvetljenih prilaza vratima, bezbedan pristup u celom području prolaza.

Posetite nas

Kancelarija

Posetite nas. Uvek je najbolje uživo videti uzorke i konsultovati se sa ljudima kojima je to specijalnost.

Stanoja Glavaša 94, Novi Sad, Srbija

+381/21-503-144
+381/21-505-736
+381/63-113-3606

office@novoplast.rs
novoplast@neobee.net

Zahtev za ponudu

Kontakt forma