Motori za kapije

Komfor koji ostavlja utisak i impresivna bezbednost

Tek sa Hörmann motorom na daljinsko upravljanje kapija postaje maksimalno komforna, jer se odlikuje pouzdanom tehnikom u svim oblastima. Zahvaljujući mekom pokretanju i mekom zaustavljanju Vaša kapija se uvek kreće tiho i ravnomerno. Prepoznavanje prepreka veoma pouzdano štiti ljude i predmete i time Vam pruža osećaj sigurnosti.

Praktične dodatne funkcije čine komfor za Vas savršenim: kao što je automatska funkcija zatvaranja, koja posle definisanog vremena zatvara* Vašu kapiju ili mogućnost da se kapija delimično otvori radi prolaska osoba. Motori RotaMatic i VersaMatic su dostupni i sa praktičnim akumulatorom i opcionim solarnim panelom.

* Za ovu funkciju je potrebna opciona fotoćelija.

Motor za krilnu kapiju RotaMatic

Hörmann motor za krilne kapije RotaMatic je svojim modernim i tankim dizajnom prilagođen Vašoj lepoj krilnoj kapiji. U skladu s tim su i funkcije i bezbednost. I bez direktnog priključka na električnu mrežu ne morate da se odreknete komfora s motorom. To ostvaruje aku RotaMatic.

Motor za krilnu kapiju VersaMatic

VersaMatic motor za krilnu kapiju sa integrisanim upravljanjem je idealno rešenje za uobičajene situacije ugradnje. On je pogodan na primer za ugradnju na veoma dubokim stubovima kapija; pozicija montaže se može birati fleksibilno i time optimalno prilagoditi odgovarajućoj situaciji. Pored toga, ne mora se montirati dodatno upravljanje – time se štedi prostor i vreme. Osim toga, VersaMatic se odlikuje pouzdanom tehnikom: njegova brzina se npr. može individualno podešavati; time se kod svih veličina kapija postiže ravnomeran hod kapije.

Kao što je VersaMatic motor fleksibilan, tako su i mogućnosti za njegovo strujno napajanje fleksibilne. Ukoliko nemate priključak na kapiji, možete koristiti nezavistan solarni VersaMatic Akku.

Motor za kliznu kapiju LineaMatic

Posebne prednosti motora za klizne kapije LineaMatic su kompaktno i po visini podesivo kućište od livenog cinka i plastika ojačana staklenim vlaknima, kao i pouzdana elektronika motora.

Motor za kliznu kapiju STA 400

Motor za klizne kapije STA 400 je posebno dizajniran za velike kapije.

Odgovarajuće upravljanje B 460 FU osigurava precizan hod kapije i meko zaustavljanje.

Odaberite odgovarajući tip motora

Sa velikim izborom motora za razne vrste vrata, kapija i garažnih vrata opcije su široke. Prelistajte katalog i bolje se upoznajte sa ponudom i opcijama, ili kliknite OVDE kako biste posetili zvanični Hormann web sajt za više informacija. 

Zašto Hörmann motori?

Bidirekcioni bežični sistem BiSecur predstavlja tehniku orijentisanu ka budućnosti koja omogućava komforno i sigurno rukovanje motorima za garaže i kapije, motorima za vrata, svetlom i drugim uređajima.

Ovaj ekstremno siguran BiSecur postupak kodiranja, koji je razvila kompanija Hörmann, sa stabilnim i neometanim dometom, nudi vam bezbednost, jer niko sa strane ne može da kopira radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na Univerzitetu Rur, u Bohumu.

Svi BiSecur motori, prijemnici i upravljački elementi su 100%-no kompatibilni. Time možete jednim pritiskom tastera na daljinskom upravljaču ili bežičnom tasteru pored Vaših garažnih vrata ili kapije, upravljati i bravama kućnih vrata, motorima za vrata ili drugim uređajima sa prijemnicima BiSecur. Standardni HCP interfejs u svakom Hörmann motoru pruža Vam još više mogućnosti. Na taj način možete sasvim jednostavno da umrežite sve motore garažnih vrata i kapija kompanije Hörmann sa eksternim Smart Home sistemima.

Više nikada ne morate proveravati da li su garažna vrata zatvorena kada duva vetar ili kada je loše vreme. Na pritisak tastera boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili unutrašnjem tasteru FIT 5 BS pokazuje vam položaj kapije.  Po želji, sledeći pritisak tastera * zaključava vrata. Upravljanje vašom kapijom ne može biti udobnije i sigurnije.
* za rukovanje kada je kapija izvan vidnog polja, neophodna je dodatna fotoćelija

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača, pored dizajna u crnoj ili beloj boji, utisak ostavlja i elegantan oblik, zahvaljujući kome upravljač posebno prijatno leži u ruci.
Hörmann-ovi BiSecur daljinski upravljači sa opcionom visoko sjajnom površinom sa izgledom klavirskog laka su odlikovani poznatom reddot design award nagradom za ekskluzivni dizajn.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicom upravljača (opciono).

Zahvaljujući automatici isključivanja, Hörmann motori za kapije su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja pouzdano bezbedni. Vrata se sama odmah zaustavljaju kod iznenadnih prepreka. Dodatnu bezbednost nude fotoćelije, koje bez dodira detektuju prisutnost osoba ili predmeta. One se jednostavno i elegantno integrišu u sigurnosne stubove i postavljaju kraj prilaznog puta. Fotoćelije obezbeđuju područje kretanja Vaše klizne ili krilne kapije.

Hörmann motori za kapije za vozila mekim zaletom i mekim zaustavljanjem obezbeđuju prijatno tih i bezbedan hod kapije. Prilikom otvaranja se kapija pokreće bez trzaja, a kod zatvaranja meko koči. To čuva kapiju, motor – i živce komšija.

Da bi izdržali mehaničko opterećenje, Hörmann motori za kapije su impresivno robusni i visoko kvalitetni. Postojan materijal otporan na vremenske prilike garantuje trajnu funkciju. Za naročito hladne regione RotaMatic možete dobiti sa integrisanim grejanjem.

Hörmann motori za kapije su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja pouzdano bezbedni. Radne sile za uobičajene veličine vrata i situacije ugradnje su već testirane i sertifikovane od strane nezavisnih instituta za testiranje, u skladu sa DIN EN 13241-1.

Posetite nas

Kancelarija

Posetite nas. Uvek je najbolje uživo videti uzorke i konsultovati se sa ljudima kojima je to specijalnost.

Stanoja Glavaša 94, Novi Sad, Srbija

+381/21-503-144
+381/21-505-736
+381/63-113-3606

office@novoplast.rs
novoplast@neobee.net

Zahtev za ponudu

Kontakt forma