Hörmann program

Kao oficijalni partner Hörmann grupacije, u mogućnosti smo da vam ponudimo najkvalitetnije proizvode. Hörmann je jedna od vodećih kompanija u proizvodnji garažnih vrata, industrijskih vrata, kao i automatskih pogona i motora za vrata. Ova nemačka porodična kompanija posluje već više od 80 godina i ima prisutnost u više od 30 zemalja širom sveta.

Hörmann proizvodi visoko kvalitetna garažna vrata u različitim stilovima i materijalima, uključujući čelična, aluminijumska, PVC i drvena vrata. Njihova garažna vrata su takođe dostupna u različitim veličinama i mogu se prilagoditi zahtevima kupaca.

Hörmann takođe proizvodi širok spektar automatskih pogona i motora za garažna vrata, uključujući modele koji su kompatibilni sa svim vrstama garažnih vrata i koji se mogu kontrolisati daljinskim upravljačem. Njihovi motori za vrata su takođe visoko kvalitetni i dugotrajni, sa garancijama do 10 godina.

Sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji kvalitetnih garažnih vrata i motora za vrata, svi njihovi proizvodi su inovativni, funkcionalni i estetski privlačni, što ih čini popularnim izborom za kupce širom sveta.